Ceapa si prazul se spala si curata.
Ceapa se taie marunt,prazul se injumatateste pe lung si se taie sub forma de taietei.
Untul/uleiul s eincing bine , se prajeste ceapa pina se inmoaie,eventual se adaoga 1lc zahar.Se adaoga si prazul si la fel se lasa si el sa se dunstuiasca pina se inmoaie, dupa care se adaoga faina si amastecind in continuu se lasa sa se prajeasca putin.Se stinge cu supa, se lasa sa dea citeva clocote dupa care se adaoga cartofii razaliti.Se fierbe usor pina ce cartofii au legat supa.
Supa se condimenteaza si la sfitsit se drege cu smintina, eventual si cu ceva unt.
Se presara deasupra patrunjel verde si se poate servii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii