supa de ceapa si crutoane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3-4 cepe;
  • - 100 gr branza rasa;
  • - 50 gr unt;
  • - 1 lingura faina;
  • - 1 si 1/2 l apa;
  • - crutoane;
  • - sare, piper dupa gust.

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se pune cu un intr-o oala acoperita cu capac, se caleste pe foc mic, pana se inmoaie bine, apoi se adauga o lingura de faina si se amesteca pana se ingalbeneste putin, se toarna apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba cam un sfert de ora. Se ia supa de pe foc, se adauga branza rasa si se serveste cu crutoane de paine prajita. Cine doreste poate pune in supa si putin lapte.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise