autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de cirese si visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
350 g visine, 300 g cirese, 25 g zahar, 80 g gris, 1 l apa, 25 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Scoti simburii de la fructe, le pisezi si le fierbi in apa. Dupa un sfert de ora strecori ciresele si visinele, iar zeama o pui din nou la foc inca 12 min impreuna cu grusul, zaharul si un praf de sare. Supa o servesti fiebinte si poti pune putin unt deasupra.
Retete
Alte retete din Supe de legume

Supa de legume cu galuste condimentate

Taiem ceapa marunt si o calim in uleiul de masline. Intre timp taiem cubulete mici morcovii, radacina

18 voturi    17 comentarii
45 min
Supe de legume

Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane. Supa se

1 vot    1 comentariu
25 min
Supe de legume

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 350 g visine
  • 300 g cirese
  • 25 g zahar
  • 80 g gris
  • 1 l apa
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina

Salata Boeuf

Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate

Salata gurmand

Toate componentele de mai sus se taie in forma de pai se adauga maioneza, se amesteca (de preferinta)

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate

Salata forte

Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe. Vinata se taie cuburi si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa crema de sfecla si rubarba

Supa crema de sfecla si rubarba

Am curatat sfecla de coaja si am taiat-o in bucati mici punand-o la fiert in apa cu putina sare.(bucatile mici vor ajuta la fierberea

3 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Gazpacho

Gazpacho

Se cresteaza cate un x cu cutitul fiecare rosie pe fund si se oparesc putin ( 20 sec) in apa fierbinte. Se scot intr-un castron cu apa

2 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume