autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de cirese si visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Scoti simburii de la fructe, le pisezi si le fierbi in apa. Dupa un sfert de ora strecori ciresele si visinele, iar zeama o pui din nou la foc inca 12 min impreuna cu grusul, zaharul si un praf de sare. Supa o servesti fiebinte si poti pune putin unt deasupra.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 350 g visine
  • 300 g cirese
  • 25 g zahar
  • 80 g gris
  • 1 l apa
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de nedelcu cristina

Salata Boeuf

Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate de legume

Salata gurmand

Toate componentele de mai sus se taie in forma de pai se adauga maioneza, se amesteca (de preferinta)

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Salata forte

Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe. Vinata se taie cuburi si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor. Se curăţă ceapa şi se taie

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de ardei copti

Supa crema de ardei copti

Ardeii se coc uniform pe toate partile, dupa care se sareaza si se tin aproximativ un sfert de ora acoperiti, astfel curatandu-se mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume