autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de cirese si visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
350 g visine, 300 g cirese, 25 g zahar, 80 g gris, 1 l apa, 25 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Scoti simburii de la fructe, le pisezi si le fierbi in apa. Dupa un sfert de ora strecori ciresele si visinele, iar zeama o pui din nou la foc inca 12 min impreuna cu grusul, zaharul si un praf de sare. Supa o servesti fiebinte si poti pune putin unt deasupra.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 350 g visine
  • 300 g cirese
  • 25 g zahar
  • 80 g gris
  • 1 l apa
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de nedelcu cristina

Salata Boeuf

Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate

Salata gurmand

Toate componentele de mai sus se taie in forma de pai se adauga maioneza, se amesteca (de preferinta)

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate

Salata forte

Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe. Vinata se taie cuburi si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare; Taiati rosiile

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de cartofi cu bacon

Supa crema de cartofi cu bacon

Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul , pana cand obtinem o crema. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi