autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. presara faina si se adauga 1 1/2 litru apa (sau zeama de oase), sare, piper si patrunjel verde.


Se lasa sa fiarba la foc domol 3/4 de ora, dupa care se scoate ceapa.


Se serveste dreasa cu smintina.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

41 voturi

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • 100 g smintina
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

2 voturi    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

3 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Supe de legume
Supa crema broccoli

Supa crema broccoli

Ceapa, morcovii si dovlecelul se calesc frumos cu putin ulei si apa, cat timp broccoli fierbe. Dupa ce s-au gatit, se mixeaza cu blenderul,

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa-crema de topinambur

Supa-crema de topinambur

Cartofii si topinamburul se spala si se curata de coaja iar prazul se taie rondele. Se caleste apoi prazul in putin ulei apoi se adauga

0 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post