autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. presara faina si se adauga 1 1/2 litru apa (sau zeama de oase), sare, piper si patrunjel verde.


Se lasa sa fiarba la foc domol 3/4 de ora, dupa care se scoate ceapa.


Se serveste dreasa cu smintina.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

41 voturi

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • 100 g smintina
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

2 voturi    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

3 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supă cremă de țelină

Supă cremă de țelină

Într-o cratiță încăpătoare căliți ceapa cu un cub de unt. Când devine sticloasă, adăugați foaia de dafin,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supă cremă de broccoli

Supă cremă de broccoli

Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați un praf de sare, altfel legumele

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume