autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 g ciuperci, 50 g unt, 1 ceapa, 100 g smintina, 1 lingura faina, patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

42 voturi

Mod de preparare

Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. presara faina si se adauga 1 1/2 litru apa (sau zeama de oase), sare, piper si patrunjel verde.


Se lasa sa fiarba la foc domol 3/4 de ora, dupa care se scoate ceapa.


Se serveste dreasa cu smintina.
Retete
Alte retete din Supe de legume

Supa-crema de ciuperci

O cratita,in care se pune uleiul si untul,se pune pe foc; se pune,apoi,ceapa taiata marunt;dupa

41 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Vreți să vă spun câteva secrete despre ghebe? Ghebele sau opinticile, cum li se mai spune,

4 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de legume

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

42 voturi

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • 100 g smintina
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

3 voturi    2 comentarii
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

7 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de peste cu legume

Ciorba de peste cu legume

Curatam ,spalam si taiem legumele in bucati uniforme . Ghimbirul il taiem in cateva felii si il punem deoparte . Ceapa solzisori ,iar

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne