autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de gulii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ l apa, 1-2 gulii mari, 2 lingurite unt, 1 lingurita faina, 1 pahar smintina, sare, 1 ½ lingurita marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Guliile curatate si spalate se taie felii foarte subtiri, se fierb in apa pina se inmoaie si se trec prin sita, subtiind cu apa in care au fiert.


Se pune din nou la foc si cind incepe sa fiarba, se adauga untul si smintina in care s-a dizolvat o lingurita de faina. Dupa ce mai da 2-3 clocote se potriveste de sare si se presara mararul tocat Se serveste cu orez fiert separat, spalat cu apa rece, sau cu crutoane.

Retete
Alte retete din Supe de legume

Supa crema de gulii cu nucsoara

Topeste untul intr-o oala. Caleste ceapa cam 5 minute, pana ce devine moale. Adauga cele 3 gulii

1 vot    1 comentariu
50 min
Supe de legume

Supa de gulii

Gulia, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le curatam si le dam prin razatoare. Intr-un vas

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ l apa
  • 1-2 gulii mari
  • 2 lingurite unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 pahar smintina
  • sare
  • 1 ½ lingurita marar tocat

Raporteaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

3 voturi    2 comentarii
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

7 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de peste cu legume

Ciorba de peste cu legume

Curatam ,spalam si taiem legumele in bucati uniforme . Ghimbirul il taiem in cateva felii si il punem deoparte . Ceapa solzisori ,iar

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne