autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, patrunjelul si varza se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei. Cind legumele s-au inmuiat, se adauga fasolea, fiarta separat, cartofii taiati cubulete si se pune totul intr-o oala de 3 l cu apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga rosiile taiate feliute si se mai dau citeva clocote.


Se potriveste de sare.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

  • 3 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. varza mica
  • o cana de fasole alba
  • 4 buc. cartofi
  • 3 buc. rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

0 voturi    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Ciorba de rosii cu galuste

Ciorba de rosii cu galuste

Se oparesc rosiile (cand coaja a crapat este semn ca rosia este buna de preparat). Se decojesc si se trec prin sita cu ochiuri mari

0 voturi    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Curatam dovlecelul de interior si de coaja, il spalam si il taiem cubulete. Fasolea verde o curatam de capete, o spalam si o rupem

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume