autor:

autor

» » Supe de carne

Supa de mazare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici, se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de servire.


Se adauga sarea. supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de piine alba prajite in putin unt (crutoane).

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 250 gr. mazare
  • 200 gr. zarzavat (morcov
  • patrunjel)
  • o ceapa mica
  • 2 linguri unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Supa de pui cu galusti

Puneti puiul taiat si spalat bine, legumele si cartoful la foc mic in 2 litri de apa. Lasati sa fiarba

1 vot    4 comentarii
nespecificat
Supe de carne

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Supa crema de pui

Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Supe de carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Ciorbita cu carnati semi-afumati

Ciorbita cu carnati semi-afumati

Taiem carnatii feliute, pe care le punem in oala cu putin ulei fierbinte.  Cand se fac ei mai rosiori, adaugi zarzavatul tot, taiat

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Supa de curcan

Supa de curcan

Am facut o super supita de curcan cu galuste moi si pufoase si nu aveam cum sa nu impartasesc reteta cu voi. :) Trebuie incercata ca

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Supe de carne