autor:

autor

» » Supe de carne

Supa de mazare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici, se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de servire.


Se adauga sarea. supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de piine alba prajite in putin unt (crutoane).

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 250 gr. mazare
  • 200 gr. zarzavat (morcov
  • patrunjel)
  • o ceapa mica
  • 2 linguri unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Supa de pui cu galusti

Puneti puiul taiat si spalat bine, legumele si cartoful la foc mic in 2 litri de apa. Lasati sa fiarba

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Supe de carne

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Supa crema de pui

Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Supe de carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa gulas

Supa gulas

Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele. Curatam cartofii si ii taiem in felii potrivite. Morcovii

2 voturi    2 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de pui cu fidea scurta

Supa de pui cu fidea scurta

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba in jur de 15 de minute, la foc mediu.

4 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne