festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Supe de carne

Supa de pasare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. pune la foc potrivit.


Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se adauga patrunjelul.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Daca gaina este crescuta la tara,este si mai gustoasa,nu?Oricum,ar fi imi place mult...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

17 voturi

Ingrediente

  • 3-4 kg. carne de gaina
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. pastirnac
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 l apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Supa de pui cu galusti

Puneti puiul taiat si spalat bine, legumele si cartoful la foc mic in 2 litri de apa. Lasati sa fiarba

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Supe de carne

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

4 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Supa crema de pui

Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa de pui cu fidea scurta

Supa de pui cu fidea scurta

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba in jur de 15 de minute, la foc mediu.

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de creveti

Supa de creveti

Taieteii se fierb al dente. Se scurg si se clatesc in apa rece. Supa de legume sau de pui se pune la fiert impreuna cu sosul de

10 voturi    3 comentarii
30 min
Supe de carne