Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare.
Se curata morcovii si cartofii. Morcovul se taie fasii si cartofii cuburi. Se pun la fiert in apa cu delikat si un strop de ulei.
Cand pieptul este aproape fiert se scoate si se taie cubulete mici si se adauga peste legume. Se potriveste la gust cu sare si piper si se lasa la foc pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga taiteii si dupa 2-3 minute se stinge focul. Se presara patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii