Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Ingrediente

  • Eu folosesc de obicei sira, aripile inferioare si gaturile de pui
  • o ceapa medie
  • 1 morcov +ardei+pastarnac
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de smantana
  • 2 ciorchini de stugure verde ( adica necopt, se gaseste in piata la oamenii de la tara)
  • sare si piper
  • 3 oua

Mod de preparare

Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri.

Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in apa rece, alaturi de ceapa, morcov, ardei , pastarnac, deoarece fierb relativ la fel.

Cand a fiert carnea, se face un amestec din pasta de tomate si iaurt (nu-mi place culoarea alba la supa), il dizolv in putina apa cu sare si piper si adaug compozitia in oala.

O mai las sa fiarba 10 minute, dupa care sparg 3 oua intregi (mesenilor mei nu le plac ouale decat asa) si le adaug in ciorba, precum si boabele de strugure.

Se lasa sa mai fiarba alte 10 minute, dupa care o oprim.

Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta calda si branza (asa o preferam noi).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise