Se curata si se spala legumele. Se alege si se splala orezul. In timp ce pregatesti legumele, orezul tine-l in apa rece.
Ceapa am pus-o in oala intrega, pentru gust, mai tarziu am scos-o (sotului meu nu-i place sa vada ceapa in supa). Am taiat morcovul rondele, telina si pastarnacul cubulete si le-am adaugat in oala, in aceasta ordine. Dupa un timp am pus si orezul si catofii si am lasat sa fiarba. Cand legumele sunt aproape fierte, am adauga sucul de rosii, putin ulei si am potrivit de sare. Am lasat sa mai dea intr-un clocot.
Am stins focul, am adaugat usturoiul pisat si putina zeama de lamaie (noua ne place mai acruta) iar la sfarsit putin patrunjel verde.
E delicioasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii