Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul;
Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare;
Taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile;
Cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron;
Blendati cu un blender vertical compozitia, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida;
Adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul;
Blendati o ultima oara si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane;
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii