SUPA DE ROSII CU GALUSTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
SUPA DE ROSII CU GALUSTE

Ingrediente

  • 1,5 kg rosii
  • 700 ml suc de rosii
  • o ceapa uscata sau o legatura ceapa verde
  • un morcov
  • o albitura
  • 3-4 rondele de telina
  • 1 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde,tarhon verde
  • sare,piper
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • gris
  • ulei
  • sare,piper
  • un varf de cutit praf de copt

Mod de preparare

Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la inabusit sau la fiert in apa rece.Puteti sa pastrati zarzavatul fiert in supa sau il puteti pasa si sa folositi doar pasta obtinuta .

Rosiile se spala , se oparesc cca 1 minut si se lasa sa se racoreasca.Dupa ce s-au racit se decojesc ,se paseaza foarte bine(prin sita,blender sau mixer) si se adauga peste zarzavatul deja fiert sau se amesteca cu piureul obtinut prin pasarea zarzavatului ,se potriveste de sare,piper,se adauga usturoiul tocat marunt,sucul de rosii si se lasa sa mai fiarba impreuna.Daca este cazul puteti adauga si putina apa fiarta. Cand incepe sa clocoteasca lasati focul mic,adaugati in supa cateva linguri de apa rece si incepeti sa puneti cu lingurita din compozitia pentru galuste.Inainte sa luati compozitia umeziti lingurita cu apa rece.

Compozitia de galuste:2 oua ,un praf de sare,putin piper si gris cat sa iasa ca o maioneza. Puteti adauga un varf de cutit de praf de copt (vor creste frumos si vor fi foarte moi).

Cand galustele sunt fierte adaugati patrunjel verde si tarhon verde tocat marunt si opriti focul.

Se serveste rece...Pofta buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise