Intr-o cratita,sau orice vas avem la indemana,punem apa si punem la fiert,pentru a opari rosiile.Intre timp curatam morcovul,ardeiul si ceapa.Aedeiul si ceapa se taie cubulete,iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.Dupa ce am oparit rosiile le lasam la racit,le curatam de pielita si le dam pe razatoare,sau le mixam la robot.Eu le dau pe razatoare,la mixer ies mai cremoase,insa mie imi place sa simt bucatele de rosie.Intr-o oala mai mare punem uleiul si punem la calit ceapa,apoi adaugam morcovul si ardeiul si lasam cateva minute pana devin sticloase.Adaugam apoi rosiile si lasam cateva minute,apoi completam cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit.Spalam orezul in mai multe ape,lasam circa 5 minute la inmuiat,apoi il adaugam in supa.Mai lasam cateva minute,pana cand orezul este fiert.Adaugam sare in supa dupa gust.La finalul prepararii adaugam patrunjel verde deasupra.Putem servi supa calda,dar rece este minunata.Sa aveti pofta!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii