Am curatat legumele, le-am spalat apoi intr-o oala am pus apa si cand a dat in clocot,am pus morcovi taiati in patru, ceapa intreaga, telina taiata in bucati mai mari.
(Am pus mai multe legume la fiert pt.ca imi place ca supa sa fie concentrata, propri-zis in supa am taiat 1 morcov si un sfert de telina dupa ce au fost fierte toate legumele, iar cu restul legumelor am gatit altceva.)
Cand am vazut ca legumele sunt aproape fierte, am pus pieptul de pui taiat bucatele, delicat si am lasat la foc mic pana sau fiert.
Cand au fost fierte legumele le-am scos afara din supa, si doar un morocv mare si un sfert de telina, le-am taiat bucatele mici.
Taitei i-am fiert separat,iar la final i-am pus in oala cu carnea, am mai adauga sare si piper dupa gust, si am mai lasat sa dea un clocot.
Am stins focul si am adaugat patrunjel verde.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii