autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de zarzavat

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie ca taiteii morcovul, patrunjelul, telina si cartofii.


Se incinge intr-o cratita untul sau uleiul, se pune tot zarzavatul,


afara de cartofi, amestecind cu lingura, pina se moaie, fara sa se


rumeneasca.


Se toarna apa cit sa acopere zarzavatul, se lasa sa


dea in clocot si cind este zarzavatul aproape fiert se adauga si cartofii.


Se potriveste de sare. Cind este gata, se toarna deasupra zeama de carne


si se lasa sa mai dea impreuna in clocot.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Ilea , 08 februarie 2014

    foarte buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • Un morcov mijlociu
  • o radacina de patrunjel
  • un fir de praz
  • o
  • jumatate de telina
  • 3 cartofi
  • 1/2 lingura de unt sau de ulei
  • 2 l zeama de carne.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

0 voturi    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene

Mariana Ilea

foarte buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Ciorba de rosii cu galuste

Ciorba de rosii cu galuste

Se oparesc rosiile (cand coaja a crapat este semn ca rosia este buna de preparat). Se decojesc si se trec prin sita cu ochiuri mari

0 voturi    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Curatam dovlecelul de interior si de coaja, il spalam si il taiem cubulete. Fasolea verde o curatam de capete, o spalam si o rupem

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume