Se incinge uleiul la foc potrivit intr-o cratita. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc amestecind de 5 min sau pina ceapa devine auriu.
Se adauga morcovii, scortisoara, ghimbirul, turmenicul si paprika si se prajesc 1 min. Se adauga sucul sucul de morcovi, pasta de rosii, orezul, sarea , piper si 2 cani de apa; se pun la fiert. Cind fierb se face focul mic, se acopera si se mai fierb 20 min. sau pina cind morcovii si orezul sunt fragezi.
Se pune amestecul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pina se face piure. Cind se serveste se presara supa cu frunzele de coriandru.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii