autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tacos stil mexican

Autor: Alina C (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 30 iunie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-o oala se pune carnea de vita cu 500 ml.apa,ceapa taiata in patru, usturoiul,3 linguri purda de chilli,sare si piper si se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ 3 ore sau pana cand carnea se desface cu furculita.Cand carnea este gata se scoate pe o farfurie si se lasa 15 minute la racit dupa care se ia si se desface cu getele ramanand ca franjurii.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,jumatate de ceapa tocata marunt si carnea.


Se lasa la calit adaugand cate putina zeama in care a fiert carnea pana va deveni moale.


Se serveste in felul urmator: se incalzeste o lipie,se pune carne in mijlocul lipiei ,putina ceapa tocata fin,se presara putin coriandru,se stropeste cu putina zeama de lamaie verde,se impatura in doua si se mananca cald.


Buen provecho!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cezar Cezar , 14 iunie 2013

    eu nu am mancat niciodata tacos.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Am sa incerc si eu aceasta reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

3h

64 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata fin,1/2 ceapa taiata in patru,2 catei usturoi, gr. carne macra de vita(muschi),sare,piper,coriandru,pudra de chilli,3 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alina C

Fajitas mexicana

Se ia carnea de vaca si se taie fidelute;se pune intr-un castron cu sare,piper zeama de la o lamaie

24 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Cezar Cezar

eu nu am mancat niciodata tacos.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi