Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt.
Rosiile din conserva se toaca si ele marunt.
Patrunjelul verde se toaca fin.
In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile.
Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.
Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute.
Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii.
Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat.
Se poate rade putin cascaval deasupra.
O mancare usoara si foarte sanatoasa.
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii