Tagliatelle cu sos de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tagliatelle cu sos de ciuperci

Ingrediente

  • pt tagliatelle:
  • 3 oua intregi
  • 300g faina
  • un praf de sare
  • pt sucul de ciuperci:
  • 300g ciuperci
  • un cubulet de unt
  • ulei de masline
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper
  • felii de sottilette

Mod de preparare

pt pasta:pregatim o coca potrivita o intindem cu facaletul si taiem tagliatelle cu ajutorul unui cutit sau rotite speciale pt pasta(in cazul meu am folosit masina pt pasta);

Punem apa la incalzit pt fierberea pastei,adaugam sarea si intre timp pregatim sosul de ciuperci;

Calim in ulei de floarea soarelui usturoiul,adaugam ciupercile spalate ,uscate si taiate feliute,adaugam putina apa in care o sa fierbem pasta,si treptat,amestecand mai picam cate putina apa si controlam ciuprcile;Nu trebuie sa se lipeasca;adaugam spre sfarsit cubuletul de unt,patrunjelul ,saram si potrivim de piper;

Fierbem pasta ,scurgem apa in care a fiert dar tinem deoparte putina apa,amestecam cu sucul de ciuperci,omogenizam bine,servim pe farfurie iar deasupra asezam o felie de sottilette;

Servim,pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise