pt pasta:pregatim o coca potrivita o intindem cu facaletul si taiem tagliatelle cu ajutorul unui cutit sau rotite speciale pt pasta(in cazul meu am folosit masina pt pasta);
Punem apa la incalzit pt fierberea pastei,adaugam sarea si intre timp pregatim sosul de ciuperci;
Calim in ulei de floarea soarelui usturoiul,adaugam ciupercile spalate ,uscate si taiate feliute,adaugam putina apa in care o sa fierbem pasta,si treptat,amestecand mai picam cate putina apa si controlam ciuprcile;Nu trebuie sa se lipeasca;adaugam spre sfarsit cubuletul de unt,patrunjelul ,saram si potrivim de piper;
Fierbem pasta ,scurgem apa in care a fiert dar tinem deoparte putina apa,amestecam cu sucul de ciuperci,omogenizam bine,servim pe farfurie iar deasupra asezam o felie de sottilette;
Servim,pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii