Tarta aperitiv -Pizza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Tarta aperitiv -Pizza

Ingrediente

  • Aluat
  • 200gr faina
  • 100gr margarina
  • 80ml apa
  • sare un praf
  • Umplutura
  • 200gr salam - sunca
  • 100gr cascaval
  • 2-3 oua
  • 200gr smantana
  • 80ml lapte
  • o ceapa taiata marunt
  • busuioc -putin
  • sare

Mod de preparare

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga apa.

Se pune la frigider o ora. dupa care se intinde intr-o o foaie de 0,1cm si se pune intr-o forma de tarta.

Se face compozitia ,intai se bat ouale cu furculita apoi se pune laptele ,smantana.

Peste aluat se pune salamul taiat cubulete apoi se toarna amestecul de oua .Se pune deasupra cascavalul si ceapa.

Se da la cuptor la 220 C timp de cam 40 min.Iese ceva foarte bun .

Pofta buna.Se poate servi calda (nu fierbinte(sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise