autor:

autor

» » Prajituri

Tarta cu dulceata de visine

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile.


Se adauga apoi faina si se framinta.


Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate.


Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra.


Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt.


Se da din nou la cuptor pina se coace. Cind este gata, se taie bucati.

Retete
Alte retete din Prajituri

Cheesecake cu ciocolata si cafea

Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena. Batem

38 voturi    26 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Placinta cu mere

Umplutura: merele se curata si se dau pe razatoare, apoi se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar pudra
  • 125 g dulceata de visine
  • 50 g migdale sau nuci prajite

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

201 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu cirese si fulgi de migdale

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Intr-un vas inalt spargem ouale. Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Separam ouale, albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul vanilat si sarea, untul foarte moale il mixam cu zaharul, adaugam galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse