autor:

autor

» » Prajituri

Tarta cu dulceata de visine

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile.


Se adauga apoi faina si se framinta.


Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate.


Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra.


Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt.


Se da din nou la cuptor pina se coace. Cind este gata, se taie bucati.

Se freaca untul cu 150 g zaha
Retete
Alte retete din Prajituri

White&Milk Chocolate and M&M's Cookies

Se incinge cuptorul la 190˚C. Intr-un bol se amesteca faina praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un

1 vot    2 comentarii
30 min
Prajituri

Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli

Pasul 1 Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri

43 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar pudra
  • 125 g dulceata de visine
  • 50 g migdale sau nuci prajite

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje