se face un aluat de pandispan,sau se foloseste foi de prajitura,se prepara budinca dupa instructiuni,se pune peste foaie si se lasa sa se raceasca,se taie rotunduri cu un pahar si peste fiecare se aseaza fructele dorite se orneaza cu frisca.Bucatile de foaie ramase dupa taiere se insiropeaza cu zeama de fructe se pune frisca sau se pot manca cu ceai
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii