Tarta cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua,
  • 450 g. zahar,
  • 400 g. faina,
  • 14 linguri apa rece,
  • esenta de rom,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • 1 lingurita amoniac de sodiu,
  • fructe (visine, cirese, caise, piersici, struguri, prune).

Mod de preparare

Intr-un vas se spumeaza galbenusurile cu 250 g.zahar, se adauga treptat 7 linguri apa rece, esenta de rom si zaharul vanilat si la sfarsit faina.

Intr-un alt vas se bat spuma albusurile cu 200 g.zahar si se adauga treptat 7 linguri apa rece si 1 lingurita amoniac de sodiu.

In vasul cu galbenusurile se amesteca usor, de jos in sus, compozitia cu albusurile. Aluatul rezultat se toarna in tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina. Deasupra se asaza in mod uniform fructele.

Se coace la foc potrivit. Cand s-a racit se pudreaza cu zahar farin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise