Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3 linguri cu zahar. Aceste doua compozitii se amesteca bine si se adauga 4 linguri cu varf cu faina, praf de copt, bicarbonat si coaja rasa de portocala. Se unge forma de tarta cu margarina, se rastoarna compozitia si se introduce la cuptor la temperatura mare.
Intr-un vas se pune 500 ml apa, 6 linguri cu zahar, 2-3 mere taiate rondele, se fierbe pana ce merele s-au inmuiat, acestea se scot si se adauga coaja rasa de la o lamaie lasand sa mai clocoteasca cateva minute.
Intr-un vas se pune 400 ml lapte in care se adauga 4 linguri cu faina si 7 cu zahar. Cand incepe sa se ingroase se adauga 150 grame margarina amestecandu-se incontinuu cu telul pentru a nu se lipi. Cand crema este groasa se da deoparte.
Blatul se insiropeaza, se pune crema semi-rece si apoi toate fructele de padure.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii