Zaharul se incorporeaza cu galbenusurile, se mixeaza pana se topeste zaharul,se adauga celelalte ingrediente, albusurile batute spuma,apoi se asaza in tava unsa cu ulei,tapetata cu faina.Se orneaza cu prune. In fiecare jumatate de pruna se pudreaza cu scortisoara.
Se da la cuptor pana se rumeneste usor. Verificam prin traditionala metoda cu scobitoarea. Pudram dupa ce s-a racit prajitura, apoi o taiem patrate sau romburi
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii