Tarta de visine cu budinca de vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta de visine cu budinca de vanilie

Ingrediente

  • un pachet de aluat de placinta,
  • un plic de budinca de vanilie (sau de frisca, ce va place),
  • 500 ml de lapte,
  • 150 g de zahar pentru budinca,
  • 150 g de zahar ptr visine,
  • o cana de visine fara samburi,
  • gris

Mod de preparare

Se aseaza foaia de aluat de placinta in tava,deasupra ei se pune hartie de copt,si peste hartia de copt se pune fasole ( sau ce va este la indemana) pentru a tine drept greutate( astfel foaia va creste uniform).

Se tine la cuptor 20 de minute.

Se scoate tava din cuptor.

Se amesteca visinele cu zaharul si 1-2 linguri de gris si se toarna peste aluat, se baga la cuptor pentru 15 min.

Se prepara budinca,si se pune peste tarta rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise