Dovleceii spalati se taie felii subtiri de aceiasi grosime. Ouale se separa , separat se mixeaza albusurile bine, galbenusurile se bat si ele dupa care se adauga untul topit, laptele, cascavalul si faina amestecata cu parful de copt; se amesteca bine daca e prea gros aluatul se mai pot adauga 2-3 linguri de lapte. dupa care se incoropreaza albusurile batute cu sare, piperul se amesteca usor si dovleceii. Se toarna compozitia intr-o tava (in care ati pus hartie de copt), de cca. 20 cm diametrul se da la cuptor pentru 30-40 min la 180 C. Faceti testul cu scobitoarea sa vedeti daca este gata.
Se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii