Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita. Amestecam ouale batute cu parmezanul, sare si piper, dupa care il rasturnam in tava peste amestecul nostru. Inchidem cu pasta care ramane in afara si bagam la cuptor ptr 40 de minute la 180°C. Se poate servi cu o salata de rosii. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii