Tiramisu rețeta originală
Prima oara separi galbenusurile de albusuri si pui galbenusurile intr-un vas( albusurile nu iti trebuiesc!)
Pe urma, bati galbenusurile f bn pana se fac o spuma. Urmatorul pas....pui zaharul, putin cate putin si il bati bine cu galbenusurile.
Dupa aceea , peste galbenusurile astea care le-ai batut cu zaharul adaugi Branza Mascarpone.Tot acest aluat il bagi in frigider acum.
Pe urma bati foarte bine frisca.Dupa ce ai batut frisca, o amesteci cu crema pe care ai facut-o mai devreme.
Intre timp, faci o cafea destul de mareee....sa iti ajunga sa inmoi toate piscoturile! Pui cam vreo 6 linguri de cafea la aprox 3-4 cani de apa....in cafea pui si esenta de rom!!
Lasi cafeaua sa se raceasca, iar dupa ce s-a racit, inmoi in cafea piscoturile si le asezi in tava!! Te descurci tu. Dupaia asezi crema peste primul rand de piscoturi, pui si al doilea rand de piscoturi si iar crema deasupra.
Tine minte ca asta e pt 2 tavi de tiramisu!!
Aaaa si...daca vrei si iti place, in toata aceasta crema poti sa pui nuca...iese mai bun!! Mai bun decat Tiramisu rețeta originală. Parerea mea :)
Tine minte ca asta e pt 2 tavi de tiramisu!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii