Tiramisu rețeta originală
Ați făcut vreodată Tiramisu rețeta originală? Cu rețeta asta aproape ca nu se simte diferența ;)
Se prepara cafeaua si se lasa la racit.
Se bate frisca lichida cu mixerul pana devine cremoasa si consistenta.
Intr-un vas, se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga frisca, crema mascarpone, 2-3 linguri de zahar, o lingurita de ness si putina coaja rasa de portocala si se amesteca bine.
Intr-o cratita rotunda se pune folie alimentara. Folia ne va ajuta sa scoatem la final prajitura din vas.
Se inmoaie piscoturile in cafea pe masura ce umplem vasul. Insa nu le lasati mai mult de o secunda in cafea, ci doar le scufundati si le si scoateti pentru a nu se farama.
Se asaza piscoturile in picioare pe margine, iar pe fundul vasului se asaza alt rand de piscoturi (se taie in bucati mai mici daca este nevoie), apoi se vine cu crema, apoi alt rand de piscoturi si tot asa pana se acopera.
Se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu coaja rasa de portocala.
Se lasa la frigider o ora si apoi se poate servi.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii