Tiramisu rețeta originală
Se prepara budinca de vanilie si cea de ciocolata in vase separate dupa instructiunile de pe plic (eu am adaugat un pic mai mult zahar decat scrie pe plic).
Intre timp se face cafeaua pe care am indulcito dupa gust si am adaugat esenta de rom.
Pregatesti 2 sau 3 caserole inalte de minim 5 cm, ideal ar fi 7 cm.
Se inmoaie piscoturile in cafeaua calda si se pune primul strat dupa care adaugi neuniform budinca de vanilie si cea de cacao iar cu varful de la un cutit amesteci usor ca sa se combine culorile dupa care pui inca un stat de piscoturi inmuiate in cafea si inca unul de budinca (si vanilie si cacao).
Dupa ce ai terminat de umplut caserolele le lasi la racit de tot dupa care bati frisca si o pui pe deasupra.
Se tine la frigider iar dupa 3 ore se poate servi.
Nu este Tiramisu rețeta originală, dar este rapid, ieftin si bun!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii