autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tocana de carne de vita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati mai mici, se prajeste putin in untura, se adauga ceapa taiata pestisori, se lasa sa se prajeasca putin, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Din cind in cind se mai adauga putina apa, procedind astfel pina cind carnea este fiarta.


Se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in bucati mici, sarea si putin piper. acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada Se serveste cu mamaliguta.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 4-5 cepe
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura bulion sau 4-5 rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne