autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tocana de carne de vita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati mai mici, se prajeste putin in untura, se adauga ceapa taiata pestisori, se lasa sa se prajeasca putin, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Din cind in cind se mai adauga putina apa, procedind astfel pina cind carnea este fiarta.


Se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in bucati mici, sarea si putin piper. acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada Se serveste cu mamaliguta.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 4-5 cepe
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura bulion sau 4-5 rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de vita

Gulas de vita

Carnea de vita se taie cuburi potrivite si se caleste in uleiul si untura topite. Dupa ce isi schimba culoarea, se adauga ceapa , ardeiul

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne