Se tai cartofii in doua pe de-a lungul si apoi felii potrivite si se pun la fiert.
Se prajesc carnatii intr-o tigaie cu capac si cand sunt gata se tai felii.
Se caleste ceapa, taiata marunt, cu capac.
Intr-o oala mica se pun rosiile decojite taiate cubulete cu sucul din cutie,paharul de apa (cantitatea de apa e in functie de marimea tavii folosite), delikat pikant si putina sare, se da un clocot si se pune si putin oregano.
Se intinde intr-o tava unsa cu putin ulei de masline,in straturi, ceapa calita, feliile de carnati,feliile fierte de cartofi si deasupra rosiile decojite cu sosul rezultat.
Se lasa la cuptor pana scade un pic sosul, aproximativ 20-30 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii