Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat cubulete, ardeii tocati cubulete si cartofii tocati la fel.
Se mai lasa putin la distuit si pe urma se adauga o cana de apa. Cand incepe sa fiarba se adauga vanata si dovlecelul taiate in bucati mari (se vor topi oricum).
Se adauga fasolea, porumbul, mazarea, orezul spalat si sarea (dupa gust).
Se amesteca mereu pentru ca se prinde. eu de regula folosesc oala de teflon sau ceaunul pentru ca asa riscul sa se prinda e mai mic.
Cand orezul este fiert se adauga rosiile decojite sau pasta de rosii. Se mai lasa putin la fiert si se adauga mararul tocat fin.
Si gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii