Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru

Ingrediente

  • 700 g pulpa de porc
  • 1,200 kg cartofi
  • 1-2 cepe potrivite
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 5-6 linguri de ulei
  • 250 ml suc de roşii proaspăt
  • sare, piper, boia dulce

Mod de preparare

1. Carnea se taie cuburi, se spală, se şterge cu un prosop de bucătărie şi se pune la călit în 5-6 linguri de ulei. Ceapă se taie solzişori şi se căleşte împreună cu carnea. Se adăugă cimbrul.

2. Se adăugă cartofii tăiaţi cuburi mari, apoi se pune apă fierbinte. Apă trebuie să acopere un pic carnea.

3. Se acoperă cratiţă şi se lasă să fiarbă la foc mic, până când scade şi carnea este fragedă.

4. Sucul de roşii se adăugă când carnea este aproape fiartă.

Se potriveşte de sare, piper şi un vârf de boia dulce.

Se stinge focul şi se presară pătrunjel peste tocăniţă

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise