autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu pui

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
5 pulpe, 4 cepe, 2 morcovi, 10 cartofii, 1 legatura marar, 1 ardei gras, 5 linguri ulei, 2 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

36 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele le taiem pe jumatate apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa si sare, au dat intr-un clocot le scotem aruncam acea apa punem apa curata si le punem la fiert pina fierb.Curatam ceapa o taiem fideluta,dam morcovul la razatoare mica,taiem ardeiul mic,le punem la calit intr-o cratita,adaugind apa pina se inmoaie ceapa,curatam cartofii si taiem cuburi si felii rotunde,adaugam in oala peste ceapa si punem apa atat cat sa cuprinda cartofii,punem sare dupa gust lasam sa fiarba,cind pulpele sunt fierte le adaugam peste cartofi adaugind bulionul,taiem mararu marunt si mai lasam 15 minute sa fiarba.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de pui cu cartofi noi

Speli bine pulpele si le pui sa se rumeneasca in ulei incins, la foc mic.Cureti apoi ceapa, ardeiul

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bybanul , 24 mai 2014

    scz ,,tu ai mincat ,,,(reteta )

  • Fara foto

    Micutsaa Dolly , 28 martie 2014

    Bunaaa bunaa. :x Daca ii m-ai pui si un pic d suflet ,va fi si m-ai gustoasa :D

  • Fara foto

    R2-na (Bucatar) , 20 martie 2014

    De ce sa nu calim pulpele de pui impreuna cu ceapa si restul legumelor? Asa sosul este mai gustos, iar eu nu pun bulion, in schimb pun frunze de patrunjel tocate si 2-3 catei de usturoi. Este delicioasa!

    • Fara foto

      Irinel Marginean , 17 ianuarie 2014

      nu este buna e prea unsuroasa!!!

    • Fara foto

      Sirbu Cristian , 13 ianuarie 2014

      super tocana....

    • Fara foto

      Simona-iubirea Elleboudy , 17 septembrie 2013

      superrr...

    • Fara foto

      io , 19 august 2013

      bunaaaaaaaaa

    • Fara foto

      Marina Luca , 19 august 2013

      tocanitaaaaaaaaaaa......

    • Ella_Ama

      Ella_Ama (Bucatar) , 09 mai 2013

      Acum m-am apucat de tocanita:) sper sa iasa buna:)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Tare buna, imi place cu mamaliga si cu ardei copti, era o mancare de care imi amintesc cu drag, era preferata in copilarie.

    • Fara foto

      maria mihalache , 30 mai 2010

      Cu mamaliguta servita este un deliciu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      O minunatie mancarica asta.Usor de facut si hranitoare...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare buna, eu mai fac uneori cu cabanos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      da e ok reteta

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Buna mancarica,dar eu draga mea nu fierb atata puiul(aproape 2 ore) se face zob.Oricum cred ca a iesit o mancarica destul de gustoasa,dupa cum arata in poza.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Îmi place cum ai preparat, pentru că mai mult ai fiertdecât ai prăjit şi mâncărica e mult mai sănătoasă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Usor, simplu si foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

36 voturi

Ingrediente

  • 5 pulpe
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 cartofii
  • 1 legatura marar
  • 1 ardei gras
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

22 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sarmalute in foi de varza de post

Intr-o tigaie mai mare punem 100 ml.ulei la incins. Curatam toata ceapa o spalam apoi o taiem marunt

20 voturi    15 comentarii
1h 50 min
Retete de post

Negresa

Intr-o craticioara punem pachetul de margarina,500 gr.zahar,3 linguri de cacao si 125 ml.lapte pe

23 voturi    16 comentarii
1h
Prajituri

bybanul

scz ,,tu ai mincat ,,,(reteta )



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se curata ardeiul de seminte,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Ceafa de porc inabusita

Ceafa de porc inabusita

Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi