autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa

Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Ingrediente
, 1kg aripioare de pui,, , 2kg ceapa,, , 50 ml ulei,, , 3-4 cani apa,, , 1 plic zahar vanilat, , , 3-4 linguri bulion, , , sare, , , piper,, , foi de dafi.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

126 voturi

Mod de preparare




Ceapa se toca marunt si se pune la foc cu aripiorele, uleiul, apa, dafinul si bulionul.


Se lasa la foc pana scade apa si se adauga zaharul vanilat, piperul si sarea (dupa gust).



Retete
Alte retete din Aperitive

TOCANITA DE CEAPA CU CARNE

Imi place ca indiferent ce carne folosesc (porc,costita,cap de piept,carne de pasare, carnati, bacon

189 voturi    27 comentarii
2h
Aperitive

Tocanita de ceapa cu pasta de gogosari in blid de mamaliga

Cepele se curata, se spala, se taie pestisori, se adauga la uleiul incins, se calesc la foc moale

13 voturi    15 comentarii
20 min
Aperitive

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mioara spania , 03 mai 2010

    sper gustoasa tocanita .

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Foarte buna....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Mmmmmmm ce bine miroasee. Mi-e pofta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Imi place foarte mult tocanita de ceapa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

126 voturi

Ingrediente

  • 1kg aripioare de pui,
  • 2kg ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 3-4 cani apa,
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3-4 linguri bulion
  • sare, 
  • piper,
  • foi de dafi.

Raporteaza reteta

Retete
de marius cristinel natarasu

peste marinat (usor )

Pestele se curata de intestine si cap, se pune la desarat 1h-1h30min (dupa gust). Apoi, se pune

77 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste

saramura de peste

Pestele se curata, se portioneza (dupa preferinta), se pune la copt. Se pun la fiert 5-6l apa

252 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

CIULAMA de pui cu ciuperci si smantana

Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca

721 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive

mioara spania

sper gustoasa tocanita .



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne