autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa

Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Ingrediente
, 1kg aripioare de pui,, , 2kg ceapa,, , 50 ml ulei,, , 3-4 cani apa,, , 1 plic zahar vanilat, , , 3-4 linguri bulion, , , sare, , , piper,, , foi de dafi.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

126 voturi

Mod de preparare




Ceapa se toca marunt si se pune la foc cu aripiorele, uleiul, apa, dafinul si bulionul.


Se lasa la foc pana scade apa si se adauga zaharul vanilat, piperul si sarea (dupa gust).






Ceapa se toca marunt si se pune la foc cu aripiorele, uleiul, apa, dafinul si bulionul.


Se lasa la foc pana scade ap

Retete
Alte retete din Aperitive

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa

32 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive

Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura

Pun si prajim afumatura 3min,scoatem carne si punem ceapa si mararul la calit 3-5min.Peste marar

5 voturi    11 comentarii
40 min
Aperitive

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mioara spania , 03 mai 2010

    sper gustoasa tocanita .

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Foarte buna....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Mmmmmmm ce bine miroasee. Mi-e pofta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Imi place foarte mult tocanita de ceapa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

126 voturi

Ingrediente

  • 1kg aripioare de pui,
  • 2kg ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 3-4 cani apa,
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3-4 linguri bulion
  • sare, 
  • piper,
  • foi de dafi.

Raporteaza reteta

Retete
de marius cristinel natarasu

peste marinat (usor )

Pestele se curata de intestine si cap, se pune la desarat 1h-1h30min (dupa gust). Apoi, se pune

77 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste

saramura de peste

Pestele se curata, se portioneza (dupa preferinta), se pune la copt. Se pun la fiert 5-6l apa

252 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

CIULAMA de pui cu ciuperci si smantana

Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca

721 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive

mioara spania

sper gustoasa tocanita .

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne