autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa

Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare




Ceapa se toca marunt si se pune la foc cu aripiorele, uleiul, apa, dafinul si bulionul.


Se lasa la foc pana scade apa si se adauga zaharul vanilat, piperul si sarea (dupa gust).




  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mioara spania , 03 mai 2010

    sper gustoasa tocanita .

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Foarte buna....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Mmmmmmm ce bine miroasee. Mi-e pofta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Imi place foarte mult tocanita de ceapa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

126 voturi

Ingrediente

  • 1kg aripioare de pui,
  • 2kg ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 3-4 cani apa,
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3-4 linguri bulion
  • sare, 
  • piper,
  • foi de dafi.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de marius cristinel natarasu

peste marinat (usor )

Pestele se curata de intestine si cap, se pune la desarat 1h-1h30min (dupa gust). Apoi, se pune

77 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste

saramura de peste

Pestele se curata, se portioneza (dupa preferinta), se pune la copt. Se pun la fiert 5-6l apa

252 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

CIULAMA de pui cu ciuperci si smantana

Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca

721 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

mioara spania

sper gustoasa tocanita .

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti murati

Mancare de castraveti murati

Taiem ceapa solzisori. Taiem castravetii in rondele groase (sau orice alte forme – cubulete, fasii,...). Daca sunt putin sarati

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul maruntit ( nici nu va ganditi

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi