autor:

dicarmencitta1957

» » Retete de post

Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 1 kg ciuperci., 2 legaturi de ceapa verde., 2 legaturi de usturoi verde., 3 cateii de usturoi taiati julien., 1 legatura patrunjel verde., 1 legatura de marar verde., 3 sau 4 linguri ulei de masline., sare, roz),tarhon,rozmarin,1 cm ghimbir ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

23 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:


Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde si mararul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde si mararul verde,vor fi un deliciu.Pofta buna !!!
Retete
Alte retete din Retete de post

Rosii la cuptor cu mirodenii

Se spala rosiile si se taie capacele. Se pun in tava de cuptor si deasupra se adauga uleiul de masline,

0 voturi    0 comentarii
25 min
Retete de post

Mancare de soia, ciuperci, cartofi

Punem cuburile de soia sa fiarba 20 minute in apa clocotita si sarata. Separat intro cratita incingem

15 voturi    8 comentarii
40 min
Retete de post

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte aromata si apetisanta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Buna, buna de tot.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Super buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      O bunatate...Imi place tare mult...

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte buna! Merita testata. Felicitari!

    • Fara foto

      flori de piatra , 22 martie 2010

      Excelent..

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Bravo Carmen...imi plac ciupercile de numa-numa. Si sunt si foarte sanatoase !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Multumesc pentru comentarii,sunteti dragute.

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      foarte buna mancarica de ciuperci, Carmen.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      mmmmm,ce deliciu!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Delicioasa tocanita de ciuperci ! Mi-ai dat idei pentru masa de pranz!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      DaAAA ! Iubesc ciupercile !!! Salvez si reteta !:P

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

23 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg ciuperci.
  • 2 legaturi de ceapa verde.
  • 2 legaturi de usturoi verde.
  • 3 cateii de usturoi taiati julien.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 legatura de marar verde.
  • 3 sau 4 linguri ulei de masline.
  • sare, roz),tarhon,rozmarin,1 cm ghimbir ras.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957

Negresa cu glazura de ciocolata.

Pentrut blat: Untul se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga

64 voturi    18 comentarii
45 min
Prajituri

Tort de mere cu frisca si blat

In cratita in care se face tortul, se caramelizeaza 2 linguri de zahar si se intinde pe peretii cratitei.

180 voturi    22 comentarii
2h
Torturi

Ardei copti umpluti

Se coc ardeii in mod foarte rapid (doar atat incat sa-i putem decoji dar pulpa nu trebuie sa fie

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromata si apetisanta!



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de seminte, se spala si se taie bucatele, la fel si cel

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Curry vegan de legume

Curry vegan de legume

Fierbem orezul in apa cu putina sare si curry, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp taiem bucatele legumele si le calim

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post