autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie bucati, se sareaza, se inabusa cu ceapa calita in ulei.


Se presara un virf de cutit de boia si se lasa sa fiarba in zeama lor.


Se adauga putina faina desfacuta in putina apa rece si se lasa sa mai dea citeva clocote.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Didinika (Bucatar):

    am prgatit aceasta reteta doar ca am mai adaugat 1 lingura de magia aromelor si un praf de patrunjel. a iesit foarte , foarte buna

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Maria_Viorica

    Maria_Viorica (Bucatar sef) , 19 noiembrie 2013

    adauga un comentariu...am facut si eu tocanita d ciuperci,am pus vegeta maggi si pasta tomata a iesit f buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    ionita gabriela , 24 mai 2010

    super buna chiar nu stiam cum sa le gatesc va multumesc...foarte bun..gabi tariceni

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Rapid si foarte bune, sunt hranitoare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Dupa aceasta reteta fac si eu indiferent de soiul de ciuperci. Totusi imi place mai mult pleurotus, sunt mai carnoase.

    • Fara foto

      Camelia , 07 martie 2010

      Mai copii, e delicioasa, doar ca se numeste "CIULAMA cu ciuperci" ceea ce ati papat voi!! :) Zi frumoasa sa aveti si spor la gatit!

    • Fara foto

      Marius , 26 februarie 2010

      foarte gustoasa si usor de pregatit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

205 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci
  • 2 cepe
  • ulei
  • boia
  • ½ lingurita faina
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Maria_Viorica (Bucatar sef)

adauga un comentariu...am facut si eu tocanita d ciuperci,am pus vegeta maggi si pasta tomata a iesit f buna!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu branza

Sufleu de conopida cu branza

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi