autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Autor: husni (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat feliute,ghimbirul.Dupa ce se prajesc toate, putin,se pune ficatul si ciupercile; se albeste ficatul,se pune piper, rosiile,fara coaja,taiate patratele,cam de 1 cm.


Se pune putina apa(cam 250 ml);se lasa la foc mic, cca 30 minute;se potriveste apoi de piper, sare, pasta de ardei iute.Daca mai e nevoie lichid,se pune putina apa fierbinte;se da totul citeva clocote.


Se serveste fierbinte cu orez si salata.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -500 g ficat
  • -1 ceapa mare
  • -2 lingurite boia
  • -2 ardei mari
  • -5 catei usturoi
  • -2 rosii
  • -ciuperci(cam 100 grame)
  • -ghimbir,proaspat
  • ras
  • -sare
  • piper,pasta de ardei iute(la alegere)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de husni

Prajitura "chinezeasca"

Aceste componente sint pt o tava de cca 20/30 cm. Pt.blat,zaharul se freaca bine cu untul;se adauga

30 voturi    14 comentarii
3h
Prajituri

Prajitura cu mere

Pt.umplutura,merele,curatate,se taie feliute subtiri si se amesteca cu zaharul,untul,scortisoara,grisul.Se

1 vot    2 comentarii
2h
Prajituri

Lichior de cafea

Intr-o sticla(borcan),se pune cafeaua,batonul de vanilie si alcoolul.Se mesteca,prin rasturnare.Se

4 voturi    4 comentarii
30 min
Cocteiluri si lichioruri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piureul gata facut se amesteca cu putin cimbru si sare daca mai este necesar. In vasul uns cu unt si tapetat cu pesmet/gris se pune

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt! Punem putin ulei in cratita,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne