autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de ficatei de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile.


Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase.


Se adauga ficateii si 1/2 cana cu apa si se lasa sa fiarba. Daca doriti, se poate adauga 1/2 cana bulion. Cind sunt gata ficateii, se adauga patrunjelul verde si piperul si se mai lasa sa dea un clocot.


Se stinge focul si se pune sarea necesara (nu se pune mai repede, pt ca se intaresc ficateii).


Se poate servi cu cus-cus, legume , cartofi sau orez.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine):

    Mai nou, ne plac cu legume la tigaia Dry cooker. Sunt tare gustosi. Ce buni trebuia sa fie ai tai, sti cand ii face altul sunt mult mai gustosi.

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Mmmmmm, cat de buni!

  • Fara foto

    titza , 07 iulie 2010

    mda...super!!!!!!

  • Fara foto

    titza , 07 iulie 2010

    mda...super!!!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Foarte buni ficateii !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Cred că sunt foarte buni! Eu pregătesc destul de des ficăţei dar altfel. O să încerc şi aşa.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      Ficateii sunt preferatii mei !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Foarte foarte frumos.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Apetisant...Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Se pot pregati in multe feluri si sunt gustosi intotdeauna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Mie imi place tocanita asta u mamaliga si castraveti murati.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Tocanita este foarte bune daca o servesti cu mamaliguta si un pahar de vin rosu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      Cu mamaliguta e o nebunie.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2009

      Se poate servi si cu garnitura de mamaliguta sau pilaf...

    • Fara foto

      nicoleta ghorghe (Maestru bucatar) , 22 decembrie 2008

      E trasnet!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

20 min

64 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 1-2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2=3 cepe mici verzi
  • o legatura patrunjel verde
  • ulei
  • sare piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic

Prima data facem blatul tortului, separand albusurile de galbenusuri .Galbenusurile le frecam bine

1 vot    0 comentarii
1h 55 min
Dulciuri diverse

Sirop de zmeura - la rece

Intr-un vas mare de plastic punem zmeura si o framantam bine cu mana pina zdrobim toata zmeura, apoi

1 vot    0 comentarii
48h
Conserve si muraturi

Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Curatam dovlecelul, ii scoatem samburii si apoi il dam pe razatoarea cu gauri mari. Tot pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Mmmmmm, cat de buni!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne