autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de ficatei de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Ingrediente
500 g ficat de pui, 1-2 rosii, 1/2 ardei gras, 2=3 cepe mici verzi, o legatura patrunjel verde, ulei, sare piper.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

65 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile.


Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase.


Se adauga ficateii si 1/2 cana cu apa si se lasa sa fiarba. Daca doriti, se poate adauga 1/2 cana bulion. Cind sunt gata ficateii, se adauga patrunjelul verde si piperul si se mai lasa sa dea un clocot.


Se stinge focul si se pune sarea necesara (nu se pune mai repede, pt ca se intaresc ficateii).


Se poate servi cu cus-cus, legume , cartofi sau orez.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine):

    Mai nou, ne plac cu legume la tigaia Dry cooker. Sunt tare gustosi. Ce buni trebuia sa fie ai tai, sti cand ii face altul sunt mult mai gustosi.

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Mmmmmm, cat de buni!

  • Fara foto

    titza , 07 iulie 2010

    mda...super!!!!!!

  • Fara foto

    titza , 07 iulie 2010

    mda...super!!!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Foarte buni ficateii !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Cred că sunt foarte buni! Eu pregătesc destul de des ficăţei dar altfel. O să încerc şi aşa.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      Ficateii sunt preferatii mei !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Foarte foarte frumos.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Apetisant...Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Se pot pregati in multe feluri si sunt gustosi intotdeauna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Mie imi place tocanita asta u mamaliga si castraveti murati.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Tocanita este foarte bune daca o servesti cu mamaliguta si un pahar de vin rosu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      Cu mamaliguta e o nebunie.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2009

      Se poate servi si cu garnitura de mamaliguta sau pilaf...

    • Fara foto

      nicoleta ghorghe (Maestru bucatar) , 22 decembrie 2008

      E trasnet!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

20 min

65 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 1-2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2=3 cepe mici verzi
  • o legatura patrunjel verde
  • ulei
  • sare piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu carne

Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Mmmmmm, cat de buni!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne