autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
700 g costite de miel, 2 cepe, 3 fire ceapa verde, 2 linguri pasta de ardei, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei.


Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.


Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat.


Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul.


Se lasa sa fiarba bine.


Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.


Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Arata bine si cred ca este si gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte, foarte gustos, felicitari, Sidy.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Si eu cred ca este f.gustos,de aceea salvez reteta.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      E nemaipomenita reteta. Felicitari!

    • Fara foto

      Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 26 aprilie 2009

      Sidy cred ca tu esti ingerul meu din bucatarie. La fel cum a fost cu pieptul de curcan din care am facut snitele dupa reteta ta, si acum ma gandeam ce sa fac cu costitele de la miel. Pulpele,le-am facut friptura de pasti si am in conglator costitele. La fix reteta ta asa cum m-ai obisnuit. Iti multumesc din nou. Imi lipseste pasta de ardei. Ce pasta de ardei imi recomanzi? Maine tot este pastele blajinilor asa ca decongelez costitele. Oua am vopsit azi si voi face si cozonac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu carne

Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Sirop de zmeura - la rece

Intr-un vas mare de plastic punem zmeura si o framantam bine cu mana pina zdrobim toata zmeura, apoi

8 voturi    8 comentarii
48h
Conserve si muraturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine si cred ca este si gustoasa...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne