autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
700 g costite de miel, 2 cepe, 3 fire ceapa verde, 2 linguri pasta de ardei, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei.


Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.


Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat.


Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul.


Se lasa sa fiarba bine.


Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.


Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Tocanita de maruntaie de miel

Se spala maruntaiele bine dupa care se taie in bucati medii. Grasimea se taie cuburele mici si se

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Arata bine si cred ca este si gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte, foarte gustos, felicitari, Sidy.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Si eu cred ca este f.gustos,de aceea salvez reteta.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      E nemaipomenita reteta. Felicitari!

    • Fara foto

      Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 26 aprilie 2009

      Sidy cred ca tu esti ingerul meu din bucatarie. La fel cum a fost cu pieptul de curcan din care am facut snitele dupa reteta ta, si acum ma gandeam ce sa fac cu costitele de la miel. Pulpele,le-am facut friptura de pasti si am in conglator costitele. La fix reteta ta asa cum m-ai obisnuit. Iti multumesc din nou. Imi lipseste pasta de ardei. Ce pasta de ardei imi recomanzi? Maine tot este pastele blajinilor asa ca decongelez costitele. Oua am vopsit azi si voi face si cozonac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy

Pulpa de miel perfecta

Pulpa de miel bine curatata si stearsa bine ,o crestam cu un cutit bine ascutit si ii facem niste

0 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Retete de Pasti

Ciorba de stevie cu afumatura

Afumatura o portionam si o punem la fiert in 1,5 l apa in care vom face ciorba. Curatam stevia de

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Drob de miel cu oua de prepelita

Spalam maruntaiele si le taiem marunt, toacam ceapa, ardeiul si usturoiul. Rumenim putin ,intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine si cred ca este si gustoasa...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Cocos cu macaroane mici

Cocos cu macaroane mici

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem in cratita ulei sa se ncinga. Adaugame

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa o taiem solzisori,ardeiul

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi