autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei.


Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.


Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat.


Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul.


Se lasa sa fiarba bine.


Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.


Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Arata bine si cred ca este si gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte, foarte gustos, felicitari, Sidy.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Si eu cred ca este f.gustos,de aceea salvez reteta.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      E nemaipomenita reteta. Felicitari!

    • Fara foto

      Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 26 aprilie 2009

      Sidy cred ca tu esti ingerul meu din bucatarie. La fel cum a fost cu pieptul de curcan din care am facut snitele dupa reteta ta, si acum ma gandeam ce sa fac cu costitele de la miel. Pulpele,le-am facut friptura de pasti si am in conglator costitele. La fix reteta ta asa cum m-ai obisnuit. Iti multumesc din nou. Imi lipseste pasta de ardei. Ce pasta de ardei imi recomanzi? Maine tot este pastele blajinilor asa ca decongelez costitele. Oua am vopsit azi si voi face si cozonac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Frigarui de cartofi cu rozmarin

Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca. Ii decojim apoi. Crengutele

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu legume

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa se fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Curatam cartofii , ii spalam , apoi ii radem pe razatoarea cu gauri mari. Ii punem intr-un vas cu

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu oua

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine si cred ca este si gustoasa...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea pieptilor de rata pe diagonala, din

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de linte

Mancare de linte

Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne