autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei.


Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.


Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat.


Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul.


Se lasa sa fiarba bine.


Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.


Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Arata bine si cred ca este si gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte, foarte gustos, felicitari, Sidy.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Si eu cred ca este f.gustos,de aceea salvez reteta.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      E nemaipomenita reteta. Felicitari!

    • Fara foto

      Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 26 aprilie 2009

      Sidy cred ca tu esti ingerul meu din bucatarie. La fel cum a fost cu pieptul de curcan din care am facut snitele dupa reteta ta, si acum ma gandeam ce sa fac cu costitele de la miel. Pulpele,le-am facut friptura de pasti si am in conglator costitele. La fix reteta ta asa cum m-ai obisnuit. Iti multumesc din nou. Imi lipseste pasta de ardei. Ce pasta de ardei imi recomanzi? Maine tot este pastele blajinilor asa ca decongelez costitele. Oua am vopsit azi si voi face si cozonac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri. Uleiul il punem a incins

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete de post

Rulada Serrano de curcan

Baby carrots le punem la fiert in apa cu sare, in timp ce feliem ardeiul gras si condimentam feliile

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi

Salata aperitiv de varza

Preparam maioneza dintr-un galbenus , o lingurita de mustar si 100 ml ulei pus intr-un suvoi subtire

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine si cred ca este si gustoasa...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala puiul si apoi se pune la fiert intr-o oala de 3 litri cu apa. Cand incepe sa fiarba, se

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne