autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
700 g costite de miel, 2 cepe, 3 fire ceapa verde, 2 linguri pasta de ardei, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei.


Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.


Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat.


Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul.


Se lasa sa fiarba bine.


Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.


Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tocanita de maruntaie de miel

Se spala maruntaiele bine dupa care se taie in bucati medii. Grasimea se taie cuburele mici si se

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de miel cu cartofi

Mai intai spalam carnea foarte bine si o taiem bucati mai mici (punem si oasele pentru ca dau gust).

4 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Arata bine si cred ca este si gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte, foarte gustos, felicitari, Sidy.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Si eu cred ca este f.gustos,de aceea salvez reteta.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      E nemaipomenita reteta. Felicitari!

    • Fara foto

      Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 26 aprilie 2009

      Sidy cred ca tu esti ingerul meu din bucatarie. La fel cum a fost cu pieptul de curcan din care am facut snitele dupa reteta ta, si acum ma gandeam ce sa fac cu costitele de la miel. Pulpele,le-am facut friptura de pasti si am in conglator costitele. La fix reteta ta asa cum m-ai obisnuit. Iti multumesc din nou. Imi lipseste pasta de ardei. Ce pasta de ardei imi recomanzi? Maine tot este pastele blajinilor asa ca decongelez costitele. Oua am vopsit azi si voi face si cozonac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy

Minciunele (cirighele)

Punem intr-un bol faina amestecata cu praful de copt, zaharul, ouale, coaja de lamaie , sarea, zaharul

141 voturi    35 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Limba cu ciuperci si sos de rosii

Limba spalata o punem la fiert in supa ,iar la timpul potrivit luam spuma formata deasupra. Fierbem

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Ciorba de dovlecel

Curatam dovleceii , le scoatem semintele si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa verde , rosia

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine si cred ca este si gustoasa...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ardeii se spala se curata de cotoare si se lasa sa se stoarca de eventuala apa cu capul in jos. Pentru umplututa se caleste in putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne