autor:

Vicky

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1 bucata carne de porc, 2 cepe potrivite, 1 legatura patrunjel, 1 capatana usturoi, 2-3 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 lingura chili, putin delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

49 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata si usturoiul taiat feliute, le punem la calit in 2-3 linguri de ulei.Adaugam si carnea taiata bucatele potrivite.Cand sa calit carnea bine, punem si apa,sa avem grija sa nu scada prea mult, mai adaugam apa din cand in cand.Punem apa cat sa acoperim carnea si lasam sa fiarba.Am pus si o lingura de bulion.Am pus si putin chili, sa fie mai picant.Punem si delikat dupa gust.Am pus si patrunjelul tocat fin si am terminat mancarica.Cam asa arata tocanita mea de porc.


Va doresc pofta buna!!!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tocanita din ficat de porc

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca

31 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Oana_Muresanu

    Oana_Muresanu (Bucatar sef):

    Am incercat-o si eu astazi, dar am adaugat si morcov si ardei gras, a iesit minunata. Multumesc.

  • Fara foto

    deea (Bucatar sef):

    Am pregatit si eu reteta,numai ca am mai adaugat carnati picanti,kaiser,morcov si adrei gras,a iesit o nebunie!

  • Florentina

    Florentina (Chef de cuisine):

    buna si usor de pregatit.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Vicky

    Vicky (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Sa-ti fie de bine RaduL.

  • Fara foto

    RaduL , 18 octombrie 2009

    Sarut-mana pentru masa, Vicky!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      O minunatie !!! Dar parca tot mai buna este cu mamaliguta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Merge tare bine cu mamaliga si muraturi.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Arata foarte bine.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Merge de minune cu mamaliga calda dar noua ne place foarte mult si cu piure de cartofi, este o bunatate.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Minunata tocanita asta... Asa o fac si eu numai ca in loc de pasta de tomate pun pasta de ardei facuta de mine.... Se poate servi si cu mamaliguta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

49 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata carne de porc
  • 2 cepe potrivite
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1-2 linguri bulion
  • 1 lingura chili
  • putin delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky

Tort diplomat

Galbenusurile se freaca cu zaharul,zaharul vanilat, adaugam laptele treptat si punem la fiert pe

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Fasole verde cu usturoi

Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem

22 voturi    15 comentarii
30 min
Retete de post

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

35 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri

Vicky (Chef de cuisine)

Sa-ti fie de bine RaduL.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele și apa cat sa acopere ciocanelele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu cocos de tara

Ostropel cu cocos de tara

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute.

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne