autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pui cu mamaliguta

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si se potriveste gustul de sare si piper. adauga patrunjel verde tocat si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine.


Se face mamaliguta: la 1 l apa se pun 300 g malai si se lasa sa fiarba, invirtindu-se sa nu se prinda mamaliga de vas.


Cind sunt gata se monteaza pe farfurie in portii.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    O bunatate,mie imi place sa pun si cativa catei de usturoi tocati marunt la calit cu ceapa si la final chilli asta pentru ca toti mancam picant.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

    Ce mult imi place!

Dificultate

Medie

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • Carnea de la un pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 300 g faina de malai
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Frigarui de cartofi cu rozmarin

Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca. Ii decojim apoi. Crengutele

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu legume

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa se fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Curatam cartofii , ii spalam , apoi ii radem pe razatoarea cu gauri mari. Ii punem intr-un vas cu

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate,mie imi place sa pun si cativa catei de usturoi tocati marunt la calit cu ceapa si la final chilli asta pentru ca toti mancam picant.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea pieptilor de rata pe diagonala, din

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de linte

Mancare de linte

Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne