autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE PULPE DE PUI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
1 punga ciocanele, 1 ceapa, 1 cescuta ulei, 2 lingurite boia, 2 lingurite vegeta cu gust de gaina, 2 catei usturoi, 2 linguri faina, 1/2 cana lapte proaspat, sare, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

18 voturi

Mod de preparare

Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine.


Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea. In timpul fierberii adaugam vegeta, potrivim de sare. Cand e fiarta carnea, facem o slobozeala din faina si lapte rece de consistenta unei smantani, pe care o adaugam la tocanita si lasam sa dea cateva clocote, adaugam usturoiul zbrobit si patrunjelul verde tocat, amestecam usor si stingem focul.


Se serveste cu muratura si mamaliguta.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi

15 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Curry usor de pui

Se pun ceapa, usturoiul si ghimbirul si se proceseaza intr-un robot de bucatarie pana se obtine o

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2014

    Apai draga, dintr-un magazin ardelenesc. Bine, no!

  • Fara foto

    Puiu Silviu Raicof , 05 aprilie 2014

    Intrun craticior??? din ce magazin cumparati vasele??

  • Fara foto

    HankS (Bucatar) , 11 martie 2011

    Arata bine, sunt sigur ca e foarte gustos ... Dar ... o slobozeala ??? :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 punga ciocanele
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta ulei
  • 2 lingurite boia
  • 2 lingurite vegeta cu gust de gaina
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1/2 cana lapte proaspat
  • sare
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

17 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

13 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apai draga, dintr-un magazin ardelenesc. Bine, no!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne