Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine.
Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea. In timpul fierberii adaugam vegeta, potrivim de sare. Cand e fiarta carnea, facem o slobozeala din faina si lapte rece de consistenta unei smantani, pe care o adaugam la tocanita si lasam sa dea cateva clocote, adaugam usturoiul zbrobit si patrunjelul verde tocat, amestecam usor si stingem focul. Se serveste cu muratura si mamaliguta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii