Intr-o cratita punem ulei la incins,apoi ceapa tocata,si usturoi pisat sa se caleasca.
Dupa vreo 5 min adaugam carnea taiata bucati,condimentele,si vinul si lasam 5 min dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba vreo 2-2 ore si jumatate pana scade apa si se formeaza sos.
Completam cu apa daca este nevoie.
Se serveste alaturi de orez,cartofi,paste sau de ce nu alaturi de o salata de sezon.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii