autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din ficat de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
3 cepe mari, 500g ficat de porc, 50 ml apa, 50 ml vin, 3 catei de usturoi, 4-5 linguri ulei, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

31 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca impreuna,adaug usturoiul pisat, apa si vinul. ficatul este patruns,condimentez cu sare si piper dupa gust.


Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi cu carne tocata

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce

630 voturi    48 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    nicol (Chef de cuisine):

    Am facut tocanita si a iesit super.Au apreciat-o toti ai casei si am inclus-o deja in capitolul"ce mai fac azi de mancare:)" Multumesc!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marku Crristian , 29 noiembrie 2014

    foarte buna ;)

  • Fara foto

    Maryo Boss , 28 mai 2014

    Reteta Scurta Si Buna Va Doresc Pofta Buna

  • Fara foto

    Aneta Tofan , 17 mai 2014

    E BUN DEPINDE CINE O FACE

    • Fara foto

      Valeriu Avramoni , 17 mai 2014

      DELICIOS

    • Fara foto

      Alin Covaci , 12 decembrie 2013

      f buna incercati

    • Fara foto

      Gheorghe Caica , 15 august 2013

      Foarte buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      E super !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Mmmmm ce bine arata,super.Felicitari.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Foarte gustoasa si sanatoasa pt anemici.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Vai Cely ce buna trebuie sa fie tocanita ta ! Arata nemaipomenit de bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Multumesc

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun.Si eu fac ceva asemanator...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

31 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 500g ficat de porc
  • 50 ml apa
  • 50 ml vin
  • 3 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne