autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din ficat de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
3 cepe mari, 500g ficat de porc, 50 ml apa, 50 ml vin, 3 catei de usturoi, 4-5 linguri ulei, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

31 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca impreuna,adaug usturoiul pisat, apa si vinul. ficatul este patruns,condimentez cu sare si piper dupa gust.


Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tocanita de pui

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste

3 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala si se separa piciorusele. Se curata ceapa si morcovul, ceapa se taie marunt,

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    nicol (Chef de cuisine):

    Am facut tocanita si a iesit super.Au apreciat-o toti ai casei si am inclus-o deja in capitolul"ce mai fac azi de mancare:)" Multumesc!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marku Crristian , 29 noiembrie 2014

    foarte buna ;)

  • Fara foto

    Maryo Boss , 28 mai 2014

    Reteta Scurta Si Buna Va Doresc Pofta Buna

  • Fara foto

    Aneta Tofan , 17 mai 2014

    E BUN DEPINDE CINE O FACE

    • Fara foto

      Valeriu Avramoni , 17 mai 2014

      DELICIOS

    • Fara foto

      Alin Covaci , 12 decembrie 2013

      f buna incercati

    • Fara foto

      Gheorghe Caica , 15 august 2013

      Foarte buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      E super !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Mmmmm ce bine arata,super.Felicitari.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Foarte gustoasa si sanatoasa pt anemici.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Vai Cely ce buna trebuie sa fie tocanita ta ! Arata nemaipomenit de bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Multumesc

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun.Si eu fac ceva asemanator...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

31 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 500g ficat de porc
  • 50 ml apa
  • 50 ml vin
  • 3 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Se taie pieptul de pui cubulete, se asezoneaza cu sare ,piper, boia afumata si se trage la tigaie in ulei de masline. Din jumatate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi vas in care s-a fript puiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne