autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din ficat de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
3 cepe mari, 500g ficat de porc, 50 ml apa, 50 ml vin, 3 catei de usturoi, 4-5 linguri ulei, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

31 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca impreuna,adaug usturoiul pisat, apa si vinul. ficatul este patruns,condimentez cu sare si piper dupa gust.


Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.
Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Limba de porc cu masline

Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc afumata

Un pus la calit ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie am adaugat bucatile de carne afumata. Am

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    nicol (Chef de cuisine):

    Am facut tocanita si a iesit super.Au apreciat-o toti ai casei si am inclus-o deja in capitolul"ce mai fac azi de mancare:)" Multumesc!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marku Crristian , 29 noiembrie 2014

    foarte buna ;)

  • Fara foto

    Maryo Boss , 28 mai 2014

    Reteta Scurta Si Buna Va Doresc Pofta Buna

  • Fara foto

    Aneta Tofan , 17 mai 2014

    E BUN DEPINDE CINE O FACE

    • Fara foto

      Valeriu Avramoni , 17 mai 2014

      DELICIOS

    • Fara foto

      Alin Covaci , 12 decembrie 2013

      f buna incercati

    • Fara foto

      Gheorghe Caica , 15 august 2013

      Foarte buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      E super !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Mmmmm ce bine arata,super.Felicitari.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Foarte gustoasa si sanatoasa pt anemici.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Vai Cely ce buna trebuie sa fie tocanita ta ! Arata nemaipomenit de bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Multumesc

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun.Si eu fac ceva asemanator...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

31 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 500g ficat de porc
  • 50 ml apa
  • 50 ml vin
  • 3 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

20 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne