autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tochitura ardeleneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute.


Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea.


Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam vinul si usturoiul. Daca doriti sa fie mai picanta puteti adauga cateva feliute de ardei iute.


Lasam sa fiarba acoperit. Daca sosul scade prea mult si carnea nu este inca fiarta adaugam o canita cu apa pina ce carnea este bine fiarta.


Tochitura se serveste cu mamaliguta sau pireu de cartofi.


Pofta mare !

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Lucica-Elena Puscas

    Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine):

    Am pregatit tochitura dupa reteta. Se pregateste usor si este foarte buna. Am pus alaturi cand a fost gata si varza murata la butoi. Cand am gatit-o din nou am mai adaugat si bucatele de piept de pui.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ce buna este.

    • Claudia Marginean

      Claudia Marginean (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      e foarte gustoasa...

    • Fara foto

      alina , 05 noiembrie 2009

      delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Mie imi place tochitura moldoveneasca cel mai mult si mai mult. Tochitura ardeleneasca eu stiu ca se face cu pasta de tomate si mie nu-mi prea place. Tochitura moldoveneasca contine pulpa, carnati, ficat de porc, ochi, branza de burduf si mamaliga.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Pur si simplu delicioasa.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      WAW CE BINE ARATA!PARCA IMI SI MIROASE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 250 g sunculita afumata
  • 150 g carnati
  • 2 caciulii usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Budinca de orez cu lapte, cu mere si scortisoara

Orezul se spala bine si se lasa la scurs. Laptele se pune la fiert si se adauga putina sare.

55 voturi    12 comentarii
1h
Budinci

Castraveti murati in vin

Intr-un castron mai mare asezam un strat de castraveti bine spalati si storsi de apa. Luam un pumn

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Pui Basquaise

Ardeii i-am avut copti dinainte, dar daca nu ii aveti, ii coaceti si apoi ii curatati de pielite

1 vot    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne