autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tochitura ardeleneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute.


Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea.


Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam vinul si usturoiul. Daca doriti sa fie mai picanta puteti adauga cateva feliute de ardei iute.


Lasam sa fiarba acoperit. Daca sosul scade prea mult si carnea nu este inca fiarta adaugam o canita cu apa pina ce carnea este bine fiarta.


Tochitura se serveste cu mamaliguta sau pireu de cartofi.


Pofta mare !

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Lucica-Elena Puscas

    Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine):

    Am pregatit tochitura dupa reteta. Se pregateste usor si este foarte buna. Am pus alaturi cand a fost gata si varza murata la butoi. Cand am gatit-o din nou am mai adaugat si bucatele de piept de pui.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ce buna este.

    • Claudia Marginean

      Claudia Marginean (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      e foarte gustoasa...

    • Fara foto

      alina , 05 noiembrie 2009

      delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Mie imi place tochitura moldoveneasca cel mai mult si mai mult. Tochitura ardeleneasca eu stiu ca se face cu pasta de tomate si mie nu-mi prea place. Tochitura moldoveneasca contine pulpa, carnati, ficat de porc, ochi, branza de burduf si mamaliga.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Pur si simplu delicioasa.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      WAW CE BINE ARATA!PARCA IMI SI MIROASE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 250 g sunculita afumata
  • 150 g carnati
  • 2 caciulii usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tort alb negru cu crema de martipan capsuni si frisca

Facem blatul alb din galbenusuri frecate bine cu apa si cu zahar.Frecam bine cu mixerul 3 minute. Albusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi

Prajitura din albusuri cu visine, stafide si rahat- la Multicooker

Hidratam stafidele in putina apa calduta cu esenta de rom. Albusurile cu un strop de sare le mixam

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Costite de porc in sos

Costite de porc in sos

Dupa cum stiti, costitele sunt gatite in cele mai multe cazuri fripte sau facute la gratar. Acum vreau sa va prezint o reteta in care

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in Foi de Vita

Sarmalute in Foi de Vita

Pasul 1: Pregatim aragazul si o craticioara in care punem apa, pe care o lasam sa fiarba.Cand apa fierbe adaugam frunzele de vita si

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne