autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tochitura ardeleneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute.


Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea.


Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam vinul si usturoiul. Daca doriti sa fie mai picanta puteti adauga cateva feliute de ardei iute.


Lasam sa fiarba acoperit. Daca sosul scade prea mult si carnea nu este inca fiarta adaugam o canita cu apa pina ce carnea este bine fiarta.


Tochitura se serveste cu mamaliguta sau pireu de cartofi.


Pofta mare !

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Lucica-Elena Puscas

    Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine):

    Am pregatit tochitura dupa reteta. Se pregateste usor si este foarte buna. Am pus alaturi cand a fost gata si varza murata la butoi. Cand am gatit-o din nou am mai adaugat si bucatele de piept de pui.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ce buna este.

    • Claudia Marginean

      Claudia Marginean (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      e foarte gustoasa...

    • Fara foto

      alina , 05 noiembrie 2009

      delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Mie imi place tochitura moldoveneasca cel mai mult si mai mult. Tochitura ardeleneasca eu stiu ca se face cu pasta de tomate si mie nu-mi prea place. Tochitura moldoveneasca contine pulpa, carnati, ficat de porc, ochi, branza de burduf si mamaliga.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Pur si simplu delicioasa.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      WAW CE BINE ARATA!PARCA IMI SI MIROASE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 250 g sunculita afumata
  • 150 g carnati
  • 2 caciulii usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Prajitura Regina Maria

tava de 25 X 35 cm Pregatim blatul pentru care batem spuma albusurile cu un praf de sare, apoi

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Facem o marinada din vin, ulei, zeama de lamaie, 2 catei usturoi, si rozmarin. O lingura de ulei

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti murati

Mancare de castraveti murati

Taiem ceapa solzisori. Taiem castravetii in rondele groase (sau orice alte forme – cubulete, fasii,...). Daca sunt putin sarati

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul maruntit ( nici nu va ganditi

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi