Tochitura macelareasca cu cus-cus

Timp pregatire
80 minute
Tochitura macelareasca cu cus-cus

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 g carnati picanti
  • 100 g kaizer
  • 150 g ficatei
  • 150 ml vin alb
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • boia iute
  • 1 lingura untura
  • 150 ml supa carne
  • 4 oua
  • 200 g branza
  • 250 g cus-cus Hutton
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam usturoiul si il dam prin presa. Incalzim bine un vas de tuci si topim untura in care punem cuburile de carne sa se rumeneasca pe toate partile. Adaugam kaizerul si carnatul si lasam sa se prajeasca putin, apoi punem pasta de gogosari, usturoiul presat (jumatate), sare, piper, boia iute si vinul. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta. Daca este cazul mai adaugam putina supa de carne.

Intre timp pregatim pastele Hutton cus-cus astfel: prajim cus-cus-ul in 2 linguri ulei pina se rumeneste frumos pe toate partile( isi schimba culoarea, aveti grija sa nu se arda), adaugam apoi apa, dublu fata de cantitatea de cus-cus si sezonam cu sare si piper dupa gust. Fierbem la foc mic, acoperit pina se absoarbe toata apa (pina in 10-15 minute).

Cu 5-10 minute inainte de a fi fiarta carnea, adaugam si bucatile de ficatei curatati si taiati, amestecam si lasam sa se faca si acestia. Punem si restul de usturoi presat si lasam sa mai dea cateva clocote, pina cand toate sunt fierte.

Prajim ouale ochiuri si putem servi tochitura. Punem pastele Huton cus-cus, cateva cuburi de carne, carnati , kaizer si ficatei, un ou ochi si radem branza deasupra.

Veti avea un pranz foarte hranitor si satios.

Pofta mare sa aveti si sa mancati sanatosi!

Reteta pregatita de Sidy @www.sidyskitchen.blogspot.ro/ cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise